Residenssit

Prahassa pyöreät 20 vuotta toiminut Mikulandskan taiteilijaresidessi on aloittanut kulttuurivaihdon Pyhäjoen uuden Villihanhi-kulttuurikeskuksen kanssa, ja nyt tarjoamme merkkivuoden kunniaksi kotimaisille taiteilijajärjestöille ja freelancereille mieleenpainuvia residenssimajoituksia molemmissa maissa 20 % juhla-alennuksella!

Mikulandskan taiteilijaresidessi

Mikulandskan residenssi sijaitsee Prahan historiallisessa keskustassa, 1600-luvulla valmistuneessa barokkitalossa, jonka lähinaapureina ovat mm. Kansallisteatteri, perinteiset taiteilijakahvilat Louvre ja Slavia sekä Vltava-joen tunnelmalliset rantakadut. 156 m2:n kokoisessa residenssissä on tarjolla kolme itsenäistä huonetta, viihtyisää yhteistilaa sekä hyvin varustettu keittiö astioineen ja pesukoneineen.

Villihanhi-kulttuurikeskus

Pohjois-Pohjanmaan residenssimme Villihanhi-kulttuurikeskus sijaitsee Oulun ja Kokkolan puolivälissä, idyllisessä Pyhäjoen vanhassa pappilassa jonka suojissa on majoittunut niin Ranskan viimeinen prinssi kuin tsaari Aleksanteri I.

Pappilan vanhin osa on peräisin 1700-luvulta, ja vaikka Pyhäjoen palvelut kauppoineen ja bussipysäkkeineen ovat kivenheiton päässä, on pappilassa mitä mainioin työrauha sillä sen ympärillä on perinteinen pohjalainen suljettu pihapiiri aittoineen, kivinavettoineen ja vanhoine puineen. Pappilassa on isojen yhteistilojen ja saunan ohella kolme 1800-luvun puolenvälin aikoihin rakennettua, 20-30m2 kokoista itsenäistä huonetta sekä yhteensä 50 m2 kokoinen Kuninkaan kamari + työhuone 1700-luvun siivessä.

Lisätietoa

Lisätietoja sekä tietoa molempin kohteiden varaustilanteesta antavat: